Mogelijk gemaakt door Blogger.

Deauty Vitality

Het is ondertussen al november geworden, het is echt wel koud en guur weer, dus kunnen we wel een energieboost gaan gebruiken, en daar dachten ze bij Deauty ook zo over!
De box van de maand oktober stond dan ook helemaal in het teken van Vitality, om je voor te bereiden op de herfst, dankzij een box bomvol energie met verkwikkende, antioxiderende en stimulerende producten voor gezicht, haar en lichaam!

Er zitten enkele fijne producten in, maar... voor mij is het toch één van de mindere boxen die ik van Deauty al gezien heb. Veel miniatuurproducten, en ook twee fullsize producten, maar die ook maar producten van 15ml zijn. Neem eens een kijkje en laat me weten wat jullie ervan vinden:

♦ Plante System - Oogcontourgel tegen donkere kringen - full size (15ml - €10)
Deze biologische gel van Plante System werd speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid rond je ogen en heeft onmiddellijk een verkwikkend en ontzwellend effect dankzij de combinatie van natuurlijke bestanddelen. Het gaat rimpels en wallen gaan aanpakken en stimuleert en verstevigt de huid.
Een fijne crème die de huid hydrateert en licht aanvoelt, perfect voor onder de ogen!

Nuxe - Crème Prodigieuse - 15ml (full size 40ml - €24.50)
Een miniatuurversie van één van Nuxe zijn bestsellers, de Crème Prodigieuse. Hij hydrateert, verkwikt en beschermt de huid tegen oxidatieve stress, de voornaamste reden van huidveroudering.
Hij bestaat uit drie antioxiderende bestanddelen: lamsoor, donsbloem en cacao-extracten. Je huid is perfect beschermt tegen de koude van herfst en winter!

♦ Klorane - Kinine shampoo (100ml - €5)
Deze shampoo met Kinine van Klorane is perfect voor broos haar. Zeker koude en wind doen daar al geen goed aan! Hij vormt een bron van energie voor je haar en gaat er namelijk voor zorgen dat het haar sterker groeit en er gezonder en steviger uitziet vanaf de wortel tot in de puntjes.
Het is een fijne shampoo, maar ik vind dat de geur nogal mannelijk is.

Redken - Color Extend Magnetics haarmasker - 30ml (full size 250ml - 34.50)
Dit herstellend haarmasker is perfect voor gekleurd haar. Bezorgt het haar energie en vitaliteit, en gaat daarnaast de kleurmoleculen nieuw leven gaan inblazen en sluit ze op in de haarvezel, waardoor de haarkleur weer helemaal gaat schitteren.
Breng het masker aan op vochtig haar, laat vijf tot vijftien minuten inwerken, en spoel nadien grondig uit. Eén keer per week gebruiken, of na elke wasbeurt indien nodig!
Ik heb zelf nog geen gekleurd haar, maar ik heb wel al veel ervaring met producten van Redken, dus dit is vast en zeker een heel fijn product!

Jeanne en Provence - douchegel - 50ml (full size 250ml - €4.50)
Heel enthousiast ben ik over deze douchegel, jammer dat er hiervan geen full size in de box te vinden was. Ik vind de verpakking superleuk, maar de douchegel en de geur is ook heel aangenaam.
Hij reinigt de huid zacht en laat een heerlijk parfum achter van abrikoos. De formule is rijk aan natuurlijke essentiële oliën, de zeep is van plantaardige oorsprong en is verrijkt met glycerine, extra zacht voor de huid dus!
Ik kende het merk nog niet, dus ik ga zeker eens uitkijken voor meer van dit!

Etat Pur - Actif A62 Ellaginezuur - full size (15ml - €13.40)

Edit:  Ik kreeg gisteren blijkbaar een mailtje, dat ik nu pas lees, dat het Etat Pur product vervallen is. Ze vinden het heel jammer en dit was natuurlijk niet de bedoeling, dus sturen ze hun excuses en mag je ook een nieuw product uitkiezen uit een lijstje ter vervanging van het vervallen product, al zijn het wel allemaal producten die eerder al in de box gezeten hebben (dus als je de vitality box ook hebt, kijk zeker eens goed je mails na, zodat je je favoriet product kan doorgeven).
Jammer, want zoiets zou toch eigenlijk niet mogen gebeuren, maar toch fijn dat ze het rechtzetten!

Ellaginezuur is een stof die van nature oa. in granaatappel, frambozen en noten zit. Het is een krachtige antioxidant die verstevigend werkt en zorgt voor een stralende en frisser uitziende huid. Het is in het bijzonder geschikt voor een vermoeide of doffe huid en is ook aan te raden om schadelijke effecten van roken tegen te gaan. Het perfecte middel dus om je huid tijdens de koude herfstdagen een gezonde boost te geven.
Het klinkt als een heel fijn product, maar ik gebruikte in het verleden al producten van Etat Pur, en mijn huid reageerde daar niet altijd heel goed op!

Wat denken jullie van de Deauty box van verleden maand?
Petra x

Meer info of bestellen van de Deauty box (€15/per box, incl. verzendkosten), vind je op de Deauty website.