Mogelijk gemaakt door Blogger.

Nuxe: Nirvanesque

Nuxe lanceert Nirvanesque, zijn eerste lijn verzorgingsproducten die de eerste expressierimpels gaan gladstrijken. Deze producten zijn vooral geschikt voor mensen rond de leeftijd van dertig, waarbij de eerste rimpeltjes opduiken.
Het gamma van Nuxe Nirvanesque bestaat uit vier producten: Nirvanesque Light emulsie, Nivanesque crème voor de normale huid, Nivanesque crème verrijkt en de Nirvanesque oogcrème.
Nuxe heeft hele fijne producten én ik behoor al in die leeftijdscategorie, dus ik was heel erg benieuwd naar dit gamma!De Nirvanesque producten gaan rimpels en lijntjes onmiddellijk en zichtbaar glad gaan strijken door de huid te helpen ontspannen, dat doen ze dankzij de wortel van pioenroos en heemst, en de zaden van blauwe lotus en klaproos. Daarnaast wordt de huid gematteerd dankzij rijstpoeder.

Nirvanesque Light - 50ml - €36.90
Deze is een gladstrijkende emulsie. Je huid voelt direct ontspannen en mat aan. Doordat het een lichte emulsie is, voelt hij heel aangenaam aan op de huid. Deze ga ik dus vooral 's morgens gaan gebruiken.
Perfect ook als primer, en ideaal om die eerste rimpeltjes te gaan aanpakken!

Nirvanesque Yeux - 15ml - €24.90
Dit is een oogcontourverzorgingsproduct dat de eerste rimpels en lijntjes gladstrijkt, maar daarnaast gaat hij ook donkere kringen gaan vervagen en de blik gaan verhelderen dankzij plantaardige cafeïne en corrigerende pigmenten. Je kan hem 's ochtends en/of 's avonds gaan gebruiken.

Hoe ga je het beste aan de slag met een oogcrème?
Breng een beetje van het product aan op je middelvinger en verdeel over de beide middelvingers. Breng het product zacht deppend aan onder de oogcontour en onder de wenkbrauwboog. Strijk het product uit zonder druk uit te oefenen. Eindig met glad te strijken in achtvormige bewegingen rond de ogen.

Ik gebruik hem 's morgens en vind het een heel fijn product, al moet je natuurlijk geen mirakels gaan verwachten. Je donkere kringen gaan niet ineens plots helemaal verdwijnen en hetzelfde geldt voor de rimpeltjes. Maar het is een aangename crème die zacht aanvoelt en goed hydrateert en de huid toch iets gladder en lichter gaat maken.

Nirvanesque crème - 50ml - €36.90
Je hebt de gladstrijkende crème voor de normale huid, of ook de verrijkte versie voor de droge tot zeer droge huid. Ik heb vooral een gemengde huid, niet echt erg droog, dus ik ga vooral met de gewone versie aan de slag.
Hij is iets rijker dan de emulsie, dus deze gebruik ik 's avonds, zodat hij mijn huid de hele nacht goed kan gaan hydrateren en natuurlijk de rimpeltjes gaat aanpakken!

Hij voelt helemaal niet vettig aan, en 's morgens sta ik op met een zachte, gladde huid. De geur is heel natuurlijk en aangenaam.

Wat denken jullie van deze Nuxe producten? En gaan jullie aan de slag met producten tegen de (eerste) rimpeltjes?
Petra x

Nuxe Nirvanesque 
Oa. verkrijgbaar bij je apotheek, iU, ...