maandag 21 april 2014

Essie - Spring 2014


Heerlijk lenteweer tijdens dit paasweekend, het zonnetje maakt alles zoveel beter, dat en ook leuke kleurtjes op de nagels. En met de lentecollectie van Essie zit je dan ook helemaal goed. Ze kiezen voor roze en blauw dit seizoen, twee van mijn favoriete kleuren, zowel pasteltinten als iets feller.
Ik toon jullie graag Style Hunter en Truth or Flare uit deze collectie.

Het zijn niet mijn eerste Essie lakjes, en ik ben nog steeds heel erg blij met het gebruiksgemak van de nagellak van dit merk. Ze brengen heel makkelijk aan, in één veeg ziet je nagel er mooi gekleurd uit dankzij het handige brede borsteltje, en de kleur is ook direct egaal. Twee laagjes is eigenlijk niet altijd nodig, bij de Truth or Flare iets meer dan dan Style Hunter, maar ik gebruik sowieso wel twee laagjes, gewoon zodat de kleur iets intenser is en ook meer beschermt is achteraf en dan ook langer houdbaar is. De lak droogt makkelijk en blijft er ook lang mooi uitzien.

De Style Hunter is een fel karmijnrood, dus een donkerrode kleur met een roze ondertoon. Fel en ook heel elegant. Voor mij de perfecte rode kleur, want voor echt 'rood' kies ik zelf niet zo vaak, maar dit is zowat een frambozenrood (in het echt lijkt het nog meer roze dan hier op de foto's).
De Truth or Flare wordt omschreven als een vintage denimblauw. Het heeft voor mij ook wat een grijze/paarse ondertoon, wat het een hele leuke kleur maakt. Past heel leuk met wat fellere kleuren in je outfit!
Style Hunter - Truth or Flare

Wat denken jullie van deze twee lentekleurtjes? Welke kleur zit er momenteel op jouw nagels?

Essie Spring 2014 - €10.99/st.
Verkrijgbaar bij oa. Di, Kruidvat, ...

14 opmerkingen:

 1. Truth or flare so my colour !! Ga ik zeker kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie lakjes, vooral de rode vind ik pretty! Ik draag zelf momenteel Cheeky van Orly.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige kleurtjes! Ik vind Essie een heel fijn merk :-) Op dit moment draag ik een mintgroene nagellak van Etos eigen merk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het blauwgrijze lakje lijkt me eerder voor de herfst maar op zich is het zeker een mooie kleur :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Style Hunter: die wil ik!
  So very nice ;)
  Ik heb momenteel een donkere sand style van Barry M op mijn nagels.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Style Hunter vind ik echt een superleuk kleurtje! Lekker fel.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind ze allebei wel mooi ! Ik draag momenteel even geen nagellak want ik heb al mijn nagels moeten kortvijlen (snif).

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ooooh! De 'Style Hunter' is toch wel mijn favorietje!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hele mooie kleuren. Vooral Style Hunter, gorgeous.
  Ik draag op het moment Good Girl Gone Bad van Deborah Lippmann, niet echt lenteproof maar oh zo pretty. :-)

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram