dinsdag 22 april 2014

New in: Pastels


Ik hou van pasteltinten, vooral in de lente en zomer. Daarom vandaag een pastel-postje, met enkele nieuwe accessoires en nieuwe producten die ik uittestte, helemaal in thema!

♦ Organix - Cherry Blossom Ginseng
Hoe cute zijn deze mini verpakkingen van de Organix shampoo en conditioner. Het merk is nieuw verkrijgbaar bij Di (€9.99/st. voor de grote verpakkingen), en dat in verschillende geurtjes. Ze zijn samengesteld uit organische ingrediënten en bevatten geen sulfaten, parabenen en fosfaten! Deze is de Cherry Blossom Ginseng, die je haar meer volume zou gaan geven en ook extra gaan verzorgen, en dat met een heerlijke frisse bloemengeur.

De producten ruiken inderdaad heerlijk, al blijft die geur niet zo heel lang hangen. De textuur van zowel de shampoo als de conditioner zijn heel dik, vooral de conditioner, ik moest serieus op het flesje gaan duwen om het product eruit te kunnen krijgen. Maar ze brengen makkelijk aan en wrijven goed open, en mijn haar is proper en zacht. Echt meer volume moet je enkel door dit niet gaan verwachten!

Accessoires: Vans - Forever21
Ik kocht ook enkele nieuwe accessoires. Deze zachtroze Vans kregen een plaatsje in mijn schoenenkast. Ik kocht ze in promotie, en ze zijn eigenlijk een maatje te klein, maar mijn voeten passen erin dus ze mocht mee naar huis!

Ik bestelde bij Forever 21 ook dit nieuwe handtasje, ik wou eigenlijk een pastelblauw tasje (op de foto leek het ook blauw), maar in dit muntgroen kleurtje vind ik het ook heel erg geslaagd! Het spiegeltje met de bloemen op bestelde ik er ook bij!

♦ Ruby Wing - Myth
De nagellakjes van Ruby Wing zijn Color Changing Polishes, ze veranderen van kleur in daglicht/zonlicht. (ik schreef in december al over het Ruby Wing Cupcakes & Champagne setje).
Deze kleur is Myth, een heel zacht pastelroze/nude kleurtje die in zonlicht veranderd naar een felpaarse lavendelkleur.
(Ruby Wing is een Amerikaans merk, maar is hier online verkrijgbaar op zonzat.nl voor €12/st.)

♦ Dior Hydra Life Close-Up
Deze Close-Up van Dior Hydra Life is dan weer nieuw terug te vinden in mijn badkamerkastje. Wat is het precies? Een nieuwe verzorging die de huid gaat hydrateren, maar ook poriën gaat aanpakken en de huid gaat matteren.
De formule gaat talg gaan absorberen, en laat daarnaast de huid stralen. Poriën zijn daardoor minder zichtbaar, en de huid ziet er gladder en egaler uit. Daarnaast blijft de make-up ook langer zitten, zonder te gaan glanzen.

Ik breng het 's morgens aan, alvorens mijn make-up aan te brengen, en ik merk onmiddellijk een verschil. Mijn huid ziet er inderdaad gladder uit en mijn poriën lijken kleiner, ook van dichtbij. Hij is ook een perfecte primer alvorens je makeup aan te brengen, doordat hij de huid ook matteert. Mijn foundation blijft goed op zijn plaats zitten, zonder te gaan glimmen.

♦ The Body Shop - Vitamin E Overnight Serum-In-Oil
's Avonds ga ik dan weer aan de slag met het Vitamin E Overnight Serum-In-Oil van The Body Shop. Dankzij dit lichtroze flesje sta je op met een frisse en energieke huid. Het combineert de kracht van een serum met de verzorgende eigenschappen van een olie om de huid te verzorgen en de vochtbalans te herstellen.
Ik merk echt dat het mijn huid zachter en gladder maakt, waardoor je 's morgens frisser en stralender uit bed stapt. De formule trekt makkelijk in en is helemaal niet vettig of zwaar. Het dopje van het flesje is een pipet, waardoor het makkelijk is om te gaan doseren. Ik ben fan!

♦ L'Oréal - Color Infaillible Innocent Turquoise
Ik gebruikte eerder al de Color Infaillible oogschaduws van L'Oréal (hier zie je Pepsy Coral en Naughty Strawberry). Nu haalde ik ook dit lichtblauwe kleurtje in huis, perfect om een kleuraccentje toe te voegen aan je ooglook. Het zijn Ultra Concentrated Colour Eyeshadows, dus heel veel pigment, en daarbij zijn ze ook heel lang houdbaar.

♦ Le Petit Marseillais - Nutrition Intense Douchebalsem
Als laatste, mijn favoriete budget-douchemerk, Le Petit Marseillais. Ze hebben twee nieuwe douchebalsems op de markt, in leuke pastelkleurtjes en alweer met de heerlijkste geuren.
De roze versie bestaat uit rozenolie, arganolie en bijenwas. De groene variant bestaat uit olijfboter, bijenwas en amandelolie. Allebei heel voedend en verzorgend dus voor een extra zachte huid. Ook de formule van de douchebalsem zelf is heel zacht en smeuïg. Allebei aanraders, maar mijn favoriete geur is toch de groene.

Lange post geworden, oops, maar hopelijk vinden jullie het toch leuk om lezen! Hebben jullie nog leuke pastel-items in je beauty of kledingkast toegevoegd?

15 opmerkingen:

 1. *snap er niks van.. net hele lange comment getypt en gewoon weg nadat ik op publiceren had geklikt :-( *

  Wat een heerlijke verzameling van pastel spulletjes. Ik word hier helemaal blij van!! Ik ga zeker kijken naar de douche balsems van LPM, vooral de rozengeur lijkt me heerlijk! De spullen die je kocht bij Forever 21 vind ik ook super cute! Dat spiegeltje en tasje zou ik zeker ook meegenomen hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Da's raar hé, je hebt dat al verschillende keren gehad hier... Misschien moet ik toch Disqus nog eens gaan overwegen, heb het al eens geprobeerd, maar er is dan iets misgegaan met de comments over te zetten, en dan heb ik het toch maar niet gedaan!

   Verwijderen
 2. supe mooi allemaal maar die vans zijn echt mijn favoriet!
  ik lees hier trouwens iets over comments. ik heb het de laatste weken nog vaak gehad dat ik gewoon niet kon commenten.. :(

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die nieuwe doucheproducten zien er goed uit. En je vans zijn mooi !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die producten van Organix ruiken allemaal fantastisch - ik kon echt niet kiezen! :)

  x Lisa van The BTQ Blog

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Malika Bihimeden23 april 2014 om 17:31

  vooral de balsems van petit marseillais ga ik eens uitproberen. Bedankt voor de tip.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Origineel blog ideetje, heel leuk :-) Die douchegels van LPM heb ik ook, en ik vind ze allebei heerlijk ruiken.

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram