zondag 31 maart 2013

7 april 2013: Clean Closet!

Haal jullie agenda's maar boven en hou zondag 7 april vrij!!
What's the fuss? Het Clean Closet event, waar je niet alleen kan gaan shoppen in de kleerkast van fashionista's (én van mezelf), maar er worden ook tal van leuke extra's voorzien, zoals lekkere hapjes van keep on toasting, en een waar dessertbuffet van blogsters Princess Misia en Vane Valentine Food. Maar ook de hele dag door drankjes van Tao voor extra energie, laat je nagels onder handen nemen door Beautyqueen, and many more!! Er zijn ook goodiebags voorzien voor de eerste 150 aanwezigen én er vallen ook leuke prijzen te winnen!
Je hoort het, zeker een bezoekje waard dus!!Ook ik zal aanwezig, met een kraampje, waar ik items uit mijn kleerkast én beautykast verkoop. Spullen die ik zelf aankocht, maar eigenlijk niet of niet meer gebruik! Vaak kledij en schoenen met het prijskaartje er nog aan, of die ik maar een paar keer gedragen heb! En natuurlijk aan heel budgetvriendelijke prijsjes!

Er zullen een heleboel verkopers aanwezig zijn, dus het lijkt me echt de moeite eens langs te komen! Er werd ook op voorhand duidelijk gemaakt dat de kledij en andere spullen in goede staat moet zijn, pretty and fashionable!


Waar - Wanneer
Clean Closet
Zondag 7 april 2013
De Kring, Dekenijstraat, Lochristi (tussen Gent en St-Niklaas).
Je kan langskomen tussen 14u en 17u maar vergeet niet: early birds catch the worms!
Inkom: €3
Meer info: bekijk de facebookpagina van Clean Closet!

Ik geef al een kleine sneak peek van wat ik er allemaal zal verkopen, maar believe me, there will be more ;)

Hopelijk tot dan!
Petra x

15 opmerkingen:

 1. Eigenlijk zou ik ook moeten meedoen, want ik heb ook heel veel misaankopen!. Leuk dat je dit meedeelt! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja idd, kan je iemand anders blij mee maken en nog een centje verdienen :)

   Verwijderen
 2. Leuk seg ! Volgende keer doe ik zeker mee, heb genoeg spullen liggen die ik niet draag.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat super jammer dat het niet zo dichtbij is..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat jammer dat het helemaal in België is, anders was ik supergraag gekomen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo leuk! Ik wil zeker komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Bijna achter mijn deur:p Maar zondag heb ik helaas al plannen:(
  Veel plezier!

  Liefs

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 7. :(( zo jammer! ik wil je echt gauw meeten! maar het is die dag de verjaardag van mijn kleine prinsje en we gaan een dagje naar bellewaerde. ook superleuk natuurlijk ,maar was wel graag gekomen. al was het maar om enkele mensen te ontmoeten!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat ontzettend leuk!! Het is helaas toch echt iets te ver voor mij anders had ik graag gekomen. En wat een leuke items verkoop je.. dat jasje en die schoenen met bloemen!! helaas hebben we niet dezelfde maat ;-) Heel veel plezier en succes met de verkoop! We krijgen er vast nog een verslagje van te zien (hint hint) toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. En, hoe was het?
  (Ik ben niet geweest omdat 'k wat ziekjes ben...)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hopelijk al wat beter nu! Was heel gezellig en leuk, wel heel druk!

   Verwijderen
  2. Niet echt...
   De volgende keer wil ik er zeker zijn (en misschien zelf deelnemen)!

   Verwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram