Mogelijk gemaakt door Blogger.

Deauty Februari

Vandaag de inhoud van de Deauty beautybox van Februari!
Jullie kennen het concept van de Deautybox waarschijnlijk wel al, of misschien heb je er zelf eentje thuis ontvangen! Maar om het nog even kort uit te leggen, het is een verrassingsdoos, vol leuke beautyproducten van exclusieve merken, die je elke maand thuis ontvangt en dit voor maar €15. Daar zijn de verzendkosten al meegerekend en je krijgt tussen de vier en zes producten, zowel full-size als luxe samples. De inhoud van de box is altijd een verrassing, je weet niet op voorhand wat je krijgt, maar het is alvast meer dan €15 waard!

Deze deauty-box staat volledig in het teken van bescherming, perfect voor deze aanhoudende winter! Glanzende haren, een gereinigde huid, zachte en gevoede handen, ...
Check it out:

♦ L'Oréal Professionnel Mythic Oil Shampoo - 250ml - €15.20
Ik was alvast super tevreden er deze Mythic Oil Shampoo in terug te vinden! Het is mijn favoriete shampoo, ik ben echt fan van de geur en de verpakking. Deze shampoo alleen kost al meer dan €15 dus je krijgt echt waar voor je geld.
Het is een voedende shampoo dat je haar laat glanzen en het heerlijk zacht maakt (lees hier nog eens mijn volledige review).

♦ Biotherm Biomains Hand- en nagelcrème - 20 ml (100ml - €25)
Een tube handcrème is geen overbodige luxe, zeker niet in de winter! Altijd handig is een klein tubetje mee te nemen in je handtas, dus deze Biomains is daarvoor perfect. Na 60 jaar is het een waar icoon geworden die met zijn unieke formule de handen verzorgt. Hij zorgt voor een herstelde vochtbalans in de huid, voedt de nagels en bied bescherming.
Bevat vitamine F, wat je huid diep zal voeden, en vitamine D, voor gezondere en sterkere nagels. Een heerlijke geur ook, voor echte zachte handen!

Eucerin Douchegel pH5 - 75ml (200ml - €8.45)
Een reinigingsgel voor gezicht en lichaam, in een miniatauur verpakking, ideaal om kennis te maken met het product, of handig om mee te nemen op vakantie! Neemt niet veel plek in en het heeft een dubbele functie, zowel reinigen van gelaat als lichaam.
De reinigingsgel heeft een neutrale pH-waarde, wat extreem zacht is voor de huid en perfect voor alle huidtypes. Bevat ook geen zeep, geen parabenen en geen chemisch schuimmiddel. Het belangrijkste ingrediënt is pH5, wat je huid beschermt tegen uitdroging, ook als je vaak doucht. Perfect!

♦ L'Oréal Paris Super Liner Blackbuster - Full Size - €11.90
Make-up in de deauty-box deze maand, iets waar veel mensen naar uitkeken! Deze maal is het de Super Liner Blackbuster van L'Oréal, waarmee je eenvoudig en snel een mooi lijntje kan maken. Een diepe zwarte kleur en een fijne textuur voor jouw perfecte look!
Dit is de eerste eyeliner waar ik echt mee overweg kan om een mooi lijntje te trekken. Het is net als een stiftje! Ik moet nog een beetje oefenen om een mooie wing te bekomen, maar het strakke lijntje zit alvast goed!
Een diepe zwarte kleur? Hmm, kan iets beter, hij droogt een beetje lichter op, maar sowieso dept je er best een beetje zwarte oogschaduw overheen, om de kleur goed vast te houden en daardoor blijft hij ook donkerder!

Vier topproducten in de box deze maand als je het mij vraagt! En als kers op de taart, een DIY kit om van je deksel een kadertje te maken, meer info hier. Wat denk jij ervan?
Petra x

Meer info op de deauty website.