woensdag 5 maart 2014

Win €20 shoptegoed bij smartphonehoesjes.nl

Deze winactie is afgelopen, de winnaar werd persoonlijk gecontacteerd.

Ja, ik heb alweer een superleuk nieuw hoesje voor mijn iPhone (ik durf al bijna niet te zeggen hoe groot mijn collectie ondertussen is, haha).
Maar leuk nieuws, jullie kunnen een waardebon van €20 winnen die jullie kunnen uitgeven op de webshop van smartphonehoesjes. De covertjes kosten gemiddeld rond de €10 per stuk, dus jullie kunnen er zeker twee uitkiezen. Ze hebben zowel voor Apple, Samsung, Blackberry, Nokia, enz... dus voor elke smartphone is er wel iets beschikbaar. Neem dus zeker een kijkje.Ik ging voor het hoesje met daarop 'Keep Calm and Sparkle', vond die er wel heel leuk uitzien.
Maar ik heb wel nog een paar favorieten, en ook voor de andere merken zitten er leuke tussen. En ze hebben er bv. ook leuke iPhone accessoires en iPad hoesjes.

Hier alvast een selectie van mijn favorieten (voor de iPhone 4S (die ikzelf heb), maar ze hebben echt voor alle modellen en merken wel iets leuk!):

Wat moet je doen om kans te maken op de €20 shoptegoed?
♦ Laat een comment achter onderaan deze blogpost waarom jij graag zou willen winnen (vergeet zeker geen emailadres, twitternaam of bloglink toe te voegen zodat ik je kan contacteren als je gewonnen hebt).

Niet verplicht maar telt wel voor een extra winkans:
Volg Sprinkles on a Cupcake op facebook, twitter, bloglovin of instagram
Like of deel deze winactie of tweet: 'Volg @PetraCupcake en maak kans op €20 shoptegoed bij smartphonehoesjes.nl: http://tiny.cc/oui9bx'
Volg Smartphonehoesjes op facebook.
Laat me ook weten in je comment wat je extra gedaan hebt, zodat ik het zeker kan checken.

Deze winactie loopt tot 14 maart 2014, middernacht. De winnaar wordt random gekozen en persoonlijk gecontacteerd.
Veel succes!

20 opmerkingen:

 1. Wat een leuke winactie! Die Keep Calm… hoesjes zijn geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Toffe (en broodnodige) winactie, mijn hoesje (nog steeds mijn eerste én enige *woeps*) is dringend aan vervanging toe, want écht versleten :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ahja, ik volgde je al langer op fb, bloglovin en instagram ;) en like smartphonehoesjes nu ook op fb!

   Verwijderen
 3. Ik wissel van iPhone hoesje naargelang mijn humeur. Althans, dat deed ik. Tot mijn iPhone 4 gestolen werd en ik de 5 van mijn vriend overkocht. Plots zat ik met een gigantische verzameling hoesjes die ik niet meer kon gebruiken en een iPhone die het met 1 saai hoesje moest doen. Dus die €20 zouden heel erg van pas komen! Zeker nu de lente er aan komt, kan mijn beste vriendje wel wat kleur en flash gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zou heel graag willen winnen zodat ik een draagbare oplader kan kopen. Mijn telefoon wordt wat ouder en dat merk ik erg aan de batterij. Vroeger kon ik met 15% een uur youtube kijken, nu is mijn telefoon op een dag dat ik er niks mee doe 25% van zijn vermogen kwijt. Het lijkt me handig om of een nieuwe batterij te kopen of een draagbare oplader. Veel succes met de winactie!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke winactie ! Ik zou voor mijn zusje een mooi covertje kopen voor haar nieuwe iphone ! Ik volg je op fb, bloglovin en instagram en likete en deelde je bericht.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik doe graag mee! Twitternaam: NTHBRT.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb een paar werkjes geleden mijn eerste smartphone in gebruik genomen, geërfd eigenlijk van the boyfriend :-). Ben dus eindelijk tot de moderne wereld toegetreden! Alleen een leuk hoesje ontbreekt nog en op smartphonehoesjes.nl hebben ze een leuke met bloemetjes! Ik volg je op FB en Instagram!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke winactie! Ik heb pas mijn Galaxy S4. Ik heb wel een hoesje, maar met mijn val van de trap is dit beshadigd geraakt jammer genoeg. (Het is ook gewoon saai en grijs) Dus een nieuw hoesje zou fijn zijn.
  Ik volgde je al op bloglovin'. Nu ook op FB en instagram. En ik heb ook Smartphonehoesjes geliked!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ik doe heel graag mee, alles gedaan! Ik wil graag mijn telefoon op pimpen:P het is zo saai zonder hoesje nu..

  bloglovin en facebook ;loubna yag
  twitter; hanan147
  instagram; loubna188
  email; loubnaloubna1@live.nl
  gr x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb onlangs de iphone 4 van mijn zus overgekocht maar heb maar 1 hoesje. een nieuw zou wel van pas kunnen komen! :-)
  Ik volg je al op facebook, twitter, instagram en bloglovin en smartphonehoesjes volg ik ook op facebook. mijn e-mail is ankeee__@hotmail.com!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik zou heel graag meedoen omdat mijn iphone vindt dat hij af en toe ook eens een nieuw jasje aan mag. Hij vindt dat ik elke dag mag wisselen maar hij niet? Dat kan nu toch niet! Daarom rekent hij op jouw lieve hulp om hem toch een nieuw jasje te geven! mijn blog: themindofanexchange@hotmail.com, Daar kan je mailen als je vindt dat mijn iphone de liefde van zijn leven mag ontmoeten en ik net zoals jou verslaafd mag worden, volgen ga ik nu meteen doen ze :D

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Aw, dat zebra print hoesje is cute :-) Veel succes, ladies!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. ik doe zeker mee ! ik heb al vaker besteld bij die website en het is een heel betrouwbare en fijne website. Vorige keer wilde ik een batterij bestellen, maar die was blijkbaar uit stock heb ik mooi zonder problemen en snel geregeld mijn geld terug gekregen echt super ! Nu ben ik al mijn hoesjes kwijtgeraakt (omwille van een scheiding is men oudste broer tijdelijk terug in huis getrokken), ik heb alles opgeruimd, maar te goed opgeruimd ! en nu vind ik niets meer ! en dat terwijl mijn hoesje stuk is en men beschermfolie helemaal bekrast.
  ik volg je ook via facebook, smartphonehoesjes volgde ik al langer. Ik volgde je ook al langer via bloglovin en twitter en heb het nu ook getweet: https://twitter.com/DaisiesNikita/status/442632218952093697

  en nu maar duimen ! Groetjes,
  Nikita (email is nikita.tsyen@telenet.be)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Keep calm is altijd leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik wil zeker meedoen, en volg je op bloglovin en facebook.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik wil zeker meedoen, en volg je op bloglovin en facebook.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Jammer dat ik de winactie nu pas zie, wanneer is de volgende mogelijkheid?
  http://www.devalise.nl/blog

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram