zaterdag 12 april 2014

Budget-toppers: Summer Preppin'


Ik deelde hier al enkele van mijn favoriete budget producten op de blog, dat ging dan vooral over make-upproducten. Omdat jullie het wel een leuk artikel vonden, heb ik vandaag nog enkele leuke producten voor jullie klaarstaan, heel budgetproof en helemaal klaar om je voor te bereiden op de zomer.
Neem snel een kijkje:♦ Dove Summer Glow
Deze bodylotion van Dove met een vleugje zelfbruiner in is al jaren mijn favoriet. Geen oranje benen of strepen na het insmeren met gewone zelfbruiner, maar deze is een voedende bodylotion met een subtiele zelfbruiner, die zachtjes wat kleur opbouwt. Ziet er heel natuurlijk en mooi uit, en je bent zeker van een mooi resultaat. (lees hier nog eens mijn volledige review van vorig jaar).

♦ Le Petit Marseillais Anti-Cellulite Olie
Nieuw in het gamma van Le Petit Marseillais, is deze olie die cellulitis gaat gaan aanpakken. Ik vind hem heel erg fijn in gebruik, een olie smeert toch echt beter in, zeker als je wat moet gaan masseren en kneden in de billen. Hij ruikt ook heel erg fijn en zuiders, zoals we het gewend zijn van Le Petit Marseillais, dat is wat ik net zo fijn vind aan hun producten.
Ik merk ook toch wel een verstevigend en egaler effect, zeker als je hem echt dagelijks gaat gaan gebruiken, en toch in combinatie van wat beweging, water en gezondere voeding.

♦ NYC Big Bold Bronzing Powder
Om echt dat zomers gevoel naar boven te halen op je huid, moet je sowieso kiezen voor een bronzer. Dat geeft je een mooi zongebruind tintje. Bij de budgetproducten zou ik dan sowieso de NYC Big Bold Bronzing Powder kiezen. Je betaald rond de vier euro en je hebt daarvoor inderdaad een big verpakking, je krijgt meer dan 17g poeder in de plaats.
Hij ziet er best leuk en zomers uit, en hij is verkrijgbaar in verschillende tinten. Hij bevat subtiele shimmers maar op de huid zijn die zeker niet al te zichtbaar, hij ziet er best natuurlijk en mooi uit.

♦ Gillette Venus & Olaz scheermesje
Ik moet misschien dringend mijn epileertoestel eens gaan bovenhalen, maar al bij al kies ik toch vooral voor scheermesjes om mijn benen en oksels te ontharen. Mijn favoriet zijn die van Gillette Venus & Olaz.
Ze zijn nu verkrijgbaar in een nieuwe strawberry geur, die ook heel zomers is.
De scheermesjes zijn heel makkelijk in gebruik, ze bevatten twee scheergelkussentjes zodat je geen product meer moet gaan gebruiken. Het ontharen gaat heel vlot en mijn huid voelt ook niet droog aan achteraf.

♦ 2B Blush Soufflé 
Je look afwerken doe je met een zomer blosje. Een heel leuk product tijdens de zomer is daarvoor deze 2B Blush Soufflé. Deze is in de kleur Peach, een koraal-roze tintje, en heeft een heerlijk zoete geur.
Hij is heel luchtig en zacht. Voelt ietwat waterig aan, maar wrijft makkelijk open op de huid voor een mooi en natuurlijk resultaat. Gewoon aanbrengen met je vingers, wat openwrijven en je bent klaar!

Zo, dit waren mijn zomerse favoriete budget-producten! Laat die zomer nu maar komen!
Wat denken jullie ervan? En hebben jullie zelf nog budget-aanraders?

15 opmerkingen:

 1. Hey petra! Ik ben al op zoek geweest naar de olie van petit marseilles, maar nog nergens gevonden! Enige tips? Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Normaal vind je het merk oa. bij Kruidvat (maar ze hebben er niet alles), delhaize en Di heeft wel veel.

   Verwijderen
  2. Bij de Di in mijn buurt hadden ze hem niet! Mss meer geluk bij kruidvat, merci!

   Verwijderen
 2. Goede beauty budgettips! Dat bronzing poeder ga ik zeker proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha helemaal mee eens.. laat die zomer inderdaad maar komen.. ik ben er klaar voor! Ik ben vooral nieuwsgierig naar je LPM olie.. die ga ik in Z-Frankrijk straks eens van dichtbij bekijken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, zeker doen!! De nieuwe douchegels zijn ook fijn, maar daar lees je hier later zeker meer over :)

   Verwijderen
 4. Wat een mooie zomerse budget toppers! De bodylotion van Dove lijkt me ideaal voor mijn witte 'melkflessen' ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah de bronzer ziet er goed uit! Gebruik zelf een 2true lipstick vaker de laatste tijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke favorieten, ik ga op zoek naar die olie!

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik gebruik die olie van Le Petit Marseillais al een tijdje en ben grote fan. Hij ruikt superlekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die bronzer ga ik eens in huis halen en de Dove Summer Glow blijft eeuwige liefde :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke tips, vooral de dove summer glow en de anti cellulite olie van petit marseillais wil ik echt eens proberen!. Mijn benen blijven altijd hardnekkig bleek van kleur en aangewien we in juni op vakantie gaan, wil ik toch al een beetje bruin zijn ;)

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram