donderdag 13 maart 2014

Clinique - Superdefense SPF20 Daily Defense Moisturizer


Ontbijten is zo belangrijk, en het liefst van al dan een gezond ontbijt! En waarom dat ook niet voorzien voor je huid, een gezonde start van de dag? Daar dacht Clinique aan, met de nieuwe Superdefense SPF20 Daily Defense Moisturize, om je huid een fantastisch begin van de dag te geven!

Deze dagcrème gaat de huid gaan beschermen tegen de eerste verouderingsverschijnselen en gaat daarbij ook toekomstige beschadiging gaan voorkomen. Hoe doet hij dat? Door tegelijkertijd de huid te gaan hydrateren, beschermen en herstellen, en dat de hele dag lang!
Hij hydrateert de huid 24 uur lang, zo is de huid beter beschermt tegen omgevingsinvloeden. Daarbij is er een cocktail van antioxidanten, zoals vitamine C en E, en een zonnefilter van SPF 20 toegevoegd, zo is de huid beschermt tegen het ontstaan van lijntjes en rimpeltjes en tegen de schadelijke invloeden van de zon.
Daarnaast bevat de formule oa. zeewaaierextract en cafeïne die de huid verzachten en kalmeren.

De moisturizer heeft een lichte, zijdeachtige textuur die snel wordt opgenomen en die de huid direct fris doet aanvoelen. Hij voelt heel aangenaam en mijn huid voelt zacht en gevoed aan. Ik gebruik dit nu sinds enkele weken elke morgen, en ik merk toch echt dat hij wonderen doet. Mijn huid straalt en voelt veel gladder en gehydrateerd aan. Je hebt ook echt niet veel product nodig, a little goes a long way!
Perfect met de zonnige dagen van de afgelopen week dat hij ook een zonnefactor bevat, want 's morgens denk je er niet altijd aan of je nu zonnecrème gaat nodig hebben of niet.

Hij is verkrijgbaar in twee formules, voor de droge en voor de vettige huid, ik heb de versie voor de vettige huid.
Wat denken jullie van dit product?

Clinique - Superdefense SPF20 Daily Defense Moisturizer - €53.80
Verkrijgbaar in de parfumerie en op clinique.be

21 opmerkingen:

 1. Ik heb deze ook, voor combinatie vette huid, en ik vind 'm best goed. Nog steeds een tikkeltje te rijk voor mijn huid hoor, maar dat zijn de meeste cremes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt goed, die SPF is natuurlijk niet mis!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. niet zo goedkoop hé... maar ziet er wel weer super uit zoals clinique altijd is. mijn dagcrème is bijna op dus mss wel es een andere proberen. en ik kan wel geld uitgeven aan goeie producten, tenslotte belangrijk voor de toekomst he :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zweer bij mijn Superdefense CC Crème, ook van Clinique trouwens, maar deze dagcreme klint zeker ook niet slecht! Alleen jammer dat Clinique een vrij prijzig merk is, al zijn de producten het geld zeker wel waard.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik gebruik de CC Cream ook nog heel vaak, vind hem supergoed! De producten zijn inderdaad hun prijs waard, één van mijn favoriete merken trouwens :)

   Verwijderen
 5. klinkt goed. Clinique is een kwalitatief sterk merk.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een goede dagcrème met SPF, kan ik ook nog wel gebruiken!

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Klinkt goed en fijn dat er SPF in zit, maar ik smeer elke dag met SPF of het nu zonnig gaat worden of niet :) De zon is er namelijk wel altijd, ook als je hem niet zo vaak te voorschijn ziet komen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja idd, ik ook maar niet met een echte zonnecrème, altijd in mijn verzorgingsproducten en make-up! :)

   Verwijderen
 8. SPF 20 is een mooie hoeveelheid en effectief tegen zonnebeschadiging. Voor de rest klinkt hij goed en hij ziet er zeker goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mijn dagcreme is eigenlijk bijna op. Dus ben dringend op zoek naar een nieuwe. Klinkt heel goed! Zeker aangezien er twee varianten zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat vind ik ook een pluspunt, voor meer mensen geschikt dan!

   Verwijderen
 10. Ik had een gratis staal gekregen, maar het was te weinig om er echt een mening over te vormen, laat staan om er een grondige review over te schrijven.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Het is echt een fantastische crème.
  Ik heb gemengd-droge huid en mijn huid stond heel dof, maar sinds dit mirakeltje staat mijn huid weer heel mooi.
  Ik heb eerst zo'n sample-potje gekocht, maar vandaag the big one in huis gehaald.
  Clinique is sowieso een topmerk (het 3-stappenplan was een lifesaver)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Klinkt goed! Ik vind het goed dat deze een spf heeft, mijn dagcrème heeft dat niet en ik vind dat toch jammer, zou er liever eentje hebben mét spf.

  xx Anine
  redlipsandbeautybits.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram

Follow me on TikTok

Follow me on TikTok
PetraCupcake