zaterdag 15 maart 2014

New in: Nike Performance Flex Experience


Ik ga sinds eind september nog steeds elke donderdagavond trouw een uurtje gaan sporten, ik volg conditietraining, maar het is heel afwisselt wat ik er juist zo leuk aan vindt. Zo gingen we twee weken terug buiten gaan lopen, had ik eigenlijk nooit eerder gedaan (of toch niet meer na de middelbare school). 
Eigenlijk had ik geen goede loopschoenen (of gewoon sportschoenen tout court eigenlijk, maar daarvoor lukte het allemaal vlot), en dat heb ik achteraf ondervonden. Heel veel pijn in mijn knie, vooral als ik trappen op en af ga, en na meer dan een week geen beterschap te merken ben ik toch eens langs de dokter gegaan. Resultaat, mijn ligament overbelast, dus een paar weken niet lopen en springen, én nieuwe schoenen kopen.
Dus als de dokter het zegt, dan gaan we shoppen!!En als ik dan toch voor echt sportschoenen moet gaan, dan wel in een leuk kleurtje!! So pink it is!
Ik nam een kijkje online en bestelde deze leuke Nike's op Zalando.
Het zijn de Nike Performance Flex Experience RN 2 in een felroze kleur afgewerkt met zwart en lichtblauw.
Het zijn lichtgewicht hardloopschoenen, dus perfect als ik nog eens moet gaan lopen, maar ook om gewoon elke week mee te gaan sporten. Perfecte combinatie dus voor mij, en ze kostten net geen €70 dus dat vond ik wel een meevaller!

Nu dus nog even rustig aan voor mij tot ik ze echt kan gaan uittesten, maar ik heb alweer helemaal zin gekregen om te gaan sporten! Denk er dus aan als je gaat sporten/lopen om dus geschikt schoeisel te dragen!

Wat vinden jullie van mijn nieuwe sportschoenen? Wat dragen jullie zelf om te gaan sporten?

14 opmerkingen:

 1. Ik vind ze heel roze... ;-) Zelf loop ik niet of ga ik niet naar de sportschool, dus ik heb eigenlijk geen sportschoenen...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. :) haha! Foto's wel in de zon gemaakt, dus extra fel, maar het zijn geen kamerplantjes inderdaad ;)

   Verwijderen
 2. Haha op doktersadvies shoppen.. geweldig! Over de balk met dat geld dan ;-) Vervelend dat je zo'n last hebt van je knie. Hopelijk kom je er snel van af. Ik vind je gympen trouwens TE Gek!! Deze gympen zijn helemaal mijn smaak!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Eeee these are SO MUCH FUN! I love Nike. When I was younger I wore sneakers exclusively, and they always had to be Nike (tried other brands. Didn't like them nearly as much)! I've never owned a pair so feminine though! I think I'll do sports more often just so that I can wear these!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Met zulke sportschoenen wil je gewoon gaan sporten, haha! Ben zelf een sportwinkel binnengestapt zodat ze eerst konden kijken wat voor schoeisel ik nodig had, dus mijn loopschoenen zijn wat minder mooi en flashy geworden. Anders: graag deze roze!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Supermooi! Loop zelf zo'n 3 keer per week dus een extra paar sportschoenen kan er altijd wel bij haha;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. En als de dokter het zegt... ^^ Ik vind ze alleszins verfrissend! Altijd die saaie grijze/zwarte/witte sportschoenen. Nu ik er aan denk, ik zou zelf best ook wel nieuwe/betere kunnen gebruiken.

  Hopelijk ben je snel beter zodat je ze kan uittesten :)

  x Aurélie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hele mooie schoenen! Ik draag nooit roze, behalve in mijn sportoutfits, daar mag je echt fel gaan vind ik :) Ik zweer ook bij nike als het gaat om loopspullen, je merkt echt wel een verschil. Ik heb dezelfde pijn bij het lopen, mijn knie is heel snel overbelast en dan achteraf helse pijnen bij het nemen van de trap (vooral in het naar beneden gaan). Daarom heb ik Nike Lunar Eclipse schoenen gekocht, die geven een correctie en ondersteuning. Mijn knie doet nu minder snel pijn. Veel loopplezier!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, idd! Beetje hetzelfde als bij mij, naar beneden gaan op de trap doet het meeste pijn. Maar ik neem nu ontstekingsremmers en hoop dat het snel betert, ook met de andere schoenen!

   Verwijderen
 8. Als fervente hardloper zou ik toch aanraden om niet zo maar een paar leuke hardloopschoenen te kopen op zalando, maar naar een gespecialiseerde hardloopwinkel te gaan waar ze een scan maken van hoe je je voeten plaatsen op de grond tijdens het lopen. Ze geven je dan misschien niet het meeste leuke flashy paar, maar je bent dan wel zeker dat je een paar hebt dat perfect bij jou past en ondersteuning biedt waar jij het nodig hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor de tip! Het is nu niet dat ik zo heel erg sportief ben, en ze heel erg veel nodig heb, zeker om te lopen! Ik doe vooral oefeningen (buik- en bilspieren ed.), soms eens badminton, af en toe lopen, ... En dat maar een uurtje in de week! Dus had nu ook geen zin om daar honderden euro's aan te spenderen, en deze commentaren en uitleg leken me ideaal!

   Verwijderen
 9. Super mooi en ze gaan je zeker zien komen! En nu ga ik de mijne aantrekken en een toertje doen, 't is de hoogste tijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Shoppen op doktersadvies, het kan slechter! ;) Neen serieus, mooie keuze! Ik ben al een tijdje aan het lopen en het bevalt me meer & meer, dus breng ik misschien binnenkort een bezoekje aan Running Center hier in de buurt. Daar maken ze een analyse van hoe je loopt en je voeten etc... en op basis daarvan raden ze loopschoenen aan. Volgens mijn collega was hun assortiment ook vol met van die felle kleurtjes dus ik verheug me nu wel op zo'n paar. ;)

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram