woensdag 19 maart 2014

Preppin' for summer with Nivea


Oké, het is nog eventjes eer de zomer er echt aankomt, maar we kunnen alvast wel wat aan de voorbereidingen beginnen! Hier en daar wat gezonder gaan eten en voldoende lichaamsbeweging is alvast een pluspunt, maar daarnaast is ook een aangepaste verzorging goed meegenomen. Zo gebruik ik sinds enkele weken de Nivea Q10 lichaamsverzorgingsproducten, die de huid gaan verstevigen en voeden, en daarnaast ook cellulite gaat aanpakken.In het Nivea Q10 plus body gamma vind je een body lotion, een body milk, een body olie, een cellulite gel en - serum en een body crème.
Ik gebruik momenteel de verstevigende body lotion, de verstevigende body olie en de Good Bye Cellulite gel.

♦ Q10 plus Good Bye Cellulite Gel - 200ml - €11.79
Ik gebruik deze gel al sinds enkele jaren tijdens de lente/zomerperiode en ik moet zeggen dat ik er altijd heel tevreden mee ben. Hij gaat de huid gaan verstevigen en vermindert de zichtbaarheid van cellulite.
De formule bevat het Co-Enzym Q10, die de celvernieuwing stimuleert en de stevigheid van de huid verbetert. Daarnaast bevat het L-Carnitine en natuurlijk Lotusextract.

Je kan hem dagelijks aanbrengen op de specifieke probleemzones (buik, billen en dijen). Ik gebruik hem vooral 's avonds voordat ik mijn bed induik op mijn billen.
Een tip van Nivea was ook om deze aan te brengen voor het sporten, dus misschien moet ik dat ook eens gaan doen. Ik merk toch verschil, mijn huid zit strakker en is egaler, blijven smeren dus voor gladdere billen tijdens het bikini-seizoen!

Q10 plus Verstevigende Body Lotion - 400ml - €7.49
Een bodylotion die zorgt voor een stevigere en zachtere huid. Hij versterkt en hydrateert de huid langdurig, en laat ze ook elastischer aanvoelen. Hij verbetert ook de stevigheid van de huid, merkbaar na twee weken.
De formule bevat Co-Enzym Q10 en Creatine, die ook zorgt voor een verstevigend effect.

Mijn huid voelt zacht en gehydrateerd. De geur is ook aangenaam van deze bodylotion, ik breng hem 's morgens aan, ofwel 's avonds voor het slapen gaan, beetje afhankelijk wanneer ik de olie gebruik (ik wissel af met beide).

♦ Q10 plus Verstevigende Body Olie - 200ml - €8.39
De body olie is dan weer een verstevigende en verzorgende olie die de huid intensief gaat hydrateren, perfect voor de drogere huid. Hij verzacht de huid en maakt oneffenheden weer glad, en ook deze gaat de huid steviger gaan maken in twee weken. Daarnaast helpt hij ook striemen te voorkomen.
Deze formule bevat ook het Co-Enzym Q10 en daarnaast avocado-olie om de huid extra te gaan voeden en te beschermen.

Kan op natte of droge huid aangebracht worden na het douchen, ik gebruik het altijd als ik vanonder de douche kom, na het afdrogen (ga het wel eens proberen op een nog natte huid). De olie voelt niet plakkerig aan en trekt redelijk snel in de huid. Mijn huid is soepel en zacht, en blijft dat ook de hele dag, ik voel echt de hele dag dat ik de olie op heb! Lijkt me ook perfect voor droge benen tijdens de zomer.

Voor wie toch al voor strakke billen wil gaan in zijn kledij, kan je ook nog altijd kiezen voor het Nivea Shorty broekje, een verstevigend en figuurcorrigerend broekje!

Wat denken jullie van deze producten? Gaan jullie ook aan de slag met specifieke producten om je lichaam zomerklaar te maken?

12 opmerkingen:

 1. Haha, I like how they're doing shape wear now! I am not afraid to admit I'd actually like to look into that!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik gebruik ook graag de producten van Nivea. De geur is aangenaam en ze zijn niet duur. Als het écht werkt tegen sinaasappelhuid zo het helemaal geweldig zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik gebruik altijd een product tegen cellulitis. Baat het niet, dan schaadt het niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die olie zegt me wel wat, die ga ik eens proberen denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel eerlijk gezegd geloof ik niet in dit soort producten.. ik vind het echte marketing praat ;-) beste resultaat zal nog altijd de gym geven ;-) of flink gaan hardlopen zal zeker ook goede resultaten geven. Ik denk dat deze producten misschien ondersteunend zijn, maar dat er echt wel wat meer voor nodig is voor een stevigere huid. Nuchtere Hollandse ben ik hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind de gel nochtans echt wel goed hoor, het is inderdaad wel de combinatie die het hem doet, bewegen, water drinken, iets gezonder eten, maar ik merk toch wel een verschil! :)

   Verwijderen
 6. Die Goodbye Cellullite gel gebruik ik al heeeeeel lang. Nu en dan wissel ik wel eens af, maar dat is toch de anti-cellullitisgel die ik meest gebruik.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hmm ik ben benieuwd om het ook es te testen ; ik hou wel van nivea eigenlijk

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram