Mogelijk gemaakt door Blogger.

The Body Shop - Special Edition Blueberry


Wie morgen een shoppingtripje in het vooruitzicht heeft, raad ik aan om een bezoekje te brengen aan The Body Shop. Vanaf morgen ligt namelijk hun nieuwe Special Edition-lijn met Blueberry in de winkel, en het zijn heerlijke producten. Er is zelfs een hele Blueberry bad- en bodylijn verkrijgbaar.



De Body Butters van The Body Shop zijn al meer dan twintig jaar de bestsellers van het merk (wist je dat er zelf wereldwijd elke twee seconden een Body Butter verkocht wordt). 
Om het bestaan van de beroemde Body Butter-lijn te vieren, komt The Body Shop met deze Special Edition Blueberry Body Butter. Daarnaast is er ook een Body Lotion, Body Scrub, Lip Butter, Shower Gel en een Sponge verkrijgbaar in deze Blueberry-lijn.
Ik testte enkele producten uit dit gamma:

♦ The Body Shop - Blueberry Body Butter
De befaamde body butter mocht natuurlijk niet ontbreken, en het is een echte aanrader. Sowieso zijn de Body Butters van The Body Shop heerlijk, en ze zijn in meer dan twintig verschillende geuren verkrijgbaar.
Deze Blueberry zit vol met de beste ingrediënten uit de natuur.
Zo is Bosbessenzaadolie rijk aan vitamine E en essentiële vetzuren die de huid langdurig hydrateren en verzorgen.
Daarnaast bevat hij Community Fair Trade-sheaboter en -cacaoboter uit Ghana. De sheaboter vormt een beschermend laagje op de huid dat het vocht vasthoudt, terwijl de cacaoboter ervoor zorgt dat de huid zacht en glad aanvoelt.

De body butter is echt heerlijk, hij ruikt heel fruitig en wat zoet. Hij wrijft makkelijk open en mijn huid voelt echt gevoed en verzorgd. Hij trekt makkelijk in en houdt de huid soepel en zacht. Ik ben fan!

♦ The Body Shop - Blueberry Body Scrub - Gelee
Hmm, deze scrub ziet eruit als een lekkere confituur, hij heeft ook de heerlijke geur van verse bosbessen. Maar je mag hem natuurlijk niet gaan opeten, maar lekker op je huid gaan opensmeren. Het is een milde scrub, dus zacht maar toch effectief.
Hij is heel fruitig maar daarnaast ook heerlijk fris. Wat een fijn product! Mijn huid voelt zacht aan en de dode huidcellen zijn verdwenen. En in combinatie met de body butter voelt je huid echt aan een als zacht babyvelletje!

♦ The Body Shop - Blueberry Lip Butter
Als laatste probeerde ik de lip butter uit dit bosbessen-gamma. Deze gaat je lippen gaan hydrateren en heeft een frisse, fruitige smaak. Voelt zacht aan op de lippen, helemaal niet plakkerig, en smaakt lekker en fruitig.

Je hoort het al, ik ben fan! Zeker eens gaan uittesten in de winkel zou ik zeggen!
Wat denken jullie van dit gamma, en hebben jullie zelf al een andere Body Butter van The Body Shop?

The Body Shop - Special Edition Blueberry
Prijzen tussen €5 en €16
Verkrijgbaar vanaf 9 maart 2014